Klantenservice

Veel gestelde vragen en het antwoord daarop

Cheermatic is een online marketing bureau dat tientallen ondernemers in health, fitness en sport helpt met het automatiseren van marketingactiviteiten. Zodat ze met minder tijd, meer voor elkaar krijgen.

Het is zo ontworpen dat je zelf  met behulp van email marketing de klantenbeleving verhoogt en klanten langer aan je bindt. Wat resulteert in een hogere omzet en meer winst.

Je gaat een overeenkomst voor onbepaalde termijn aan. De contributie voor het doorlopend ontvangen van nieuwe content wordt per jaar middels automatische incasso in rekening gebracht.

Je hebt een opzegtermijn van één maand.

Betaling vindt plaats met automatische incasso. Tijdens het bestelen geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Je kunt schriftelijk (via het contactformulier op de website) of telefonisch, met inachtneming van een maand opzegtermijn, de overeenkomst opzeggen. Wij sturen binnen twee werkdagen een bevestiging met de einddatum van de overeenkomst.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je de inloggegevens om de bestanden via de website te downloaden. Hier kun je inloggen.

Ja, je ontvangt een factuur met daarop de BTW vermeld.

Wij brengen doorlopend gerelateerde nieuwsbrieven uit. Deze ontvang je via email en zolang je lid bent.

We proberen maandelijks nieuwe nieuwsbrieven toe te voegen.

Wij bieden een digitaal, downloadbaar product in de vorm van een bestand en is geen fysiek product. Je hebt het eigenaarschap over het product verworven zodra je de bestelling hebt afgerond en de betaling is voltooid. Hierna kunnen we de aankoopkosten niet meer terugbetalen.

 

Graag zelfs. We werken nauw samen met personal trainers, voedingsspecialisten, yoga instructeurs en mindfulness coaches om de nieuwsbrieven aan te laten sluiten bij hun business. Ook jouw business.

Het is aan te raden om de nieuwsbrieven met email marketing software van een gespecialiseerde aanbieder te versturen.  Met deze software kun je eenvoudig je mailinglijst beheren.

Ja dat kan. Neem hiervoor contact met ons op en we helpen je graag persoonlijk verder.

Als je technische problemen ervaart of het downloaden van de bestanden lukt niet dan verzoeken we je contact op te nemen. We helpen je dan zo snel mogelijk.

Stuur ons een email via het contactformulier en we helpen je graag verder op weg.